Varunadi Vati – Варунади Вати

1,090.00 ден

Во Индиската митологија Varun е богот на водата, па така и овој производ го добива своето име. Varunadi Vati е чиста билна комбинација која можат да ја користат лица кои страдаат од опструкции на уринарниот трак.

Главна билка во овој производ е билката Tribulus terrstis која го помага здравјето и нормалното функционирање на уринарниот систем. Оваа билка исто така го поддржува и здравјето на репродуктивниот систем.

Овој производ е 100% природен и нема никакви несакани последици од неговото земање. Билките кои се користат во овој производ се споменати во древните текстови на Charaka Samhita 3000 г.п.н.е и истете се користат за истата намена и денеска.

Состав:

Секое пакување содржи 120 таблети од по 500 мг.

Ред.Бр Латинско име Индиско име
1 Boerhavia Diffusa Punarnava
2 Crataeva nurvala Varun
3 Tribulus terrestris Gokshur
4 Commiphora mukul Shuddha Guggulu

Начин на употреба: 2 таблети двапати на ден 30 мин по доручек и по вечера

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Забелешка: Сите производи на Планет Ајурведа не содржат животински продукти и се погодни за вегетрјанци. Тие се 100% природни и намаат никакви додатоци, бои, хемикалии и адитиви. Не создаваат никакви несакани ефекти.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varunadi Vati – Варунади Вати”