View cart “Stholyantak Churna – Столијантак Чурна” has been added to your cart.

Vara Churna – Вара Чурна

1,090.00 ден

1. Помага во одржувањена работата на дигестивниот систем и помага во одржување на дигестивниот систем слободен од паразити.
2. Помага во балансирање на дигестивните гасови и се користи за редовно природно празнење на организмот.
3. Содржи големо количество на природни антиоксиданти и помага во зајакнување на имунитетот на организмот.

Vara Churna е мешавина на најпознатите ајурведски билки и тоа харитаки, бибитаки и амалаки. Vara Churna е наполно природна растителна формула без хемиски додатоци. Состојките се често користени во ајурведскиот систем на медицина без никакви несакани ефекти, уште во 5000 год. п. н. е. Главна билка во овој производ е билката Terminalia chebula и таа ги дава следните бенефити.

1. Помага во одржувањена работата на дигестивниот систем и помага во одржување на дигестивниот систем слободен од паразити.
2. Помага во балансирање на дигестивните гасови и се користи за редовно природно празнење на организмот.
3. Содржи големо количество на природни антиоксиданти и помага во зајакнување на имунитетот на организмот.

Начин на употреба: 2 пати на ден по една кафена лажичка се раствора во топла вода по доручек и по вечера.

Состав:

Секое пакување е од по 200грама.

бр Користени билки Англиско име Латинско име Количина
1 Харитаки Чебуличен миробалан Terminalia chebula 33,33 мг
2 Бибитаки Белеричен миробалан Terminalia bellerica 33,33 мг
3 Амалаки Индиски гусебери Emblica officinalis 33,33 мг

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Забелешка: Сите производи на Планет Ајурведа не содржат животински продукти и се погодни за вегетрјанци. Тие се 100% природни и намаат никакви додатоци, бои, хемикалии и адитиви. Не создаваат никакви несакани ефекти.

Product Video

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vara Churna – Вара Чурна”