НЕ ЈА ПРОПУШТАЈТЕ ОВАА РЕТКА МОЖНОСТ ДА НАПРАВИТЕ КОНСУЛТАЦИИ СО ДР ВИКРАМ ЧАУХАН

607

Доктор Виркам Чаухан е еден од најдобрите ајурведски лекари од Чандигарх, Индија.
Тој е доктор во Чандигарх од 1999 година кој интезивно патува низ
целиот свет и ја шири свеста за Ајурведата.
Можете да прочитате за Доктор Виркам Чаухан Тука :
http://www.planetayurveda.com/curriculum-vitae.htm
Facebook
http://www.facebook.com/planetayurvedaindia
Ајурведа е најстариот медицински систем кој живее од дамнешни времиња во светот.
Потекнува од корењата на античките Санскрит зборови‘ayus’ (живот) и ‘ved’ (знаење) –
и нуди богат и севкупен изглед на здрав живот, а потеклото датира уште пред 5000 години.
Се до денес, овој систем е проширен и се применува од истите спиритуални риши,
кои се потпираат на основите на цивилизацијата на Ведите во Индија, со што ги спроведуваат
основите за живот во погодни и прописни системи.
ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА НА ТЕЛЕФОН 02/3121730

 

Print Friendly, PDF & Email