Иако нашите продукти се разликуваат по многу нешта од сите останати на пазарот ќе наведеме само три причини зошто да се определите за нашите продукти:
1.Додатоците во исхрана кои ние Ви ги нудиме се 100% природни без никакви несакани ефекти.
2. Билките кои се користат при подготовка на препаратите се од недопрената природа на Хималаите и затоа нивниот ефект е прекрасен.
3. Капсулите кои се користат се вегетарјански и не создаваат никакви проблеми на организмот.
4.Препаратите се базирани на древните записи (Ведите) кои се стари 5000 години и опстојуваат до ден денес не демантирани од боло кого.

Ние во Планет Ајурведа Ви ги нудиме најкравлитетните хербални продукти. Нашите продукти се полнат исклучиво во вегетеријански капсули кои содржат 100% природни хербални суплементи без никакви конзерванси.

Print Friendly, PDF & Email