Почитувани,

Планет Ајурведа врши дистрибуција на своите производи низ целата територија на Р.Македонија. Сите аптеки или продавници за здрава храна кои се заинтересирани да ги продаваат Нашите производи слободно можат да се обратат кај Нас. Територијата на Р.Македонија е поделена на 5 региони и за секој регион има одредено дистрибутер на нашите проиводи.

За да се информирате дали има продажно место во Вашиот град кликнете од левата страна на Вашиот град.

Со почит Планет Ајурведа

Продажни местa

Скопје

Ајурведа Дооел Скопје

Address: ул Козара бр 33/2 лок. 11 Скопје

Tel: 02/3121730

Аптека Стем

Тел: 02/3176335 или 02/3177335

Адреса: Мајка Тереза бр 32 лок. 2 (Водњанска 32 ) Скопје карши државна болница

Битола

МЕДИКУС ХЕЛП

Лице за контакт: Ирина Божиновска

Тел:  047 / 236 530

Мобилен:  071 / 224 316

Работно време:  09–19ч.(пон-пет), 09–14ч.(сабота)

Адреса:  Маршал Тито бр. 113 (Широк Сокак)

Охрид

МЕДИКУС ХЕЛП

Лице за контакт: Јосип Ангелоски

Тел: 046 / 271 005

Адреса: Гоце Делчев бб (во болницата Св. Еразмо)

Штип

МЕДИКУС ХЕЛП

Лице за контакт: Весна Тунева

Тел: 032 / 382 070

 Адреса: Кеј Маршал Тито бр. 144 ( до Здравствен дом Штип)

Кавадарци

МЕДИКУС ХЕЛП

Лице за контакт: Емилија Теохарева

 Тел: 043 / 411 520

Адреса: ЈНА бр. 42 (спроти ФЗО Кавадарци)

Аптека Апидо Фарм

 Тел: 043 /  552 860

Адреса:  ул Едвард Кардељ бр 2 Кавадарци

Струмица

МЕДИКУС ХЕЛП

Лице за контакт: Офелија Коџобашиева

Тел:  034 / 340 900

Адреса: Mаршал тито бр 1

Гостивар

МЕДИКУС ХЕЛП

Лице за контакт: Васка Матеска

Тел:  042 / 219 948

Адреса: М. Чеде Филиповски бр. 242 ( спроти болница )

Куманово

МЕДИКУС ХЕЛП

Лице за контакт: Марија Станојевиќ

Тел: 031 / 419 077

Адреса: 11 Октомври бр. 1А

Print Friendly, PDF & Email