STRESS SUPPORT

950.00 ден

Овој производ е корисен да го користат лица кои се во стресна состојба како кај луѓе кои страдаат од висок крвен притисок, артритис, трауми (физички или ментални), депресија, загриженост, срцеви проблеми, агресија, хиперактивност, несоница. Овој производ ги опушта напнатите мускули, го опушта мозокот без да создаде зависност и, се разбира, без несакани ефекти.

Овој продукт ги има своите корени во Ајурведата, древниот здравствен систем од билки во Индија. Според Ајурведата, континуираниот стрес води до нерамнотежа на Вата и последично до други енергии. Билките во овој продукт дејствуваат синергетски за да ја контролираат нарушената Вата, притоа дејствувајќи на каузата на коренот. Овој производ е корисен да го користат лица кои се во стресна состојба како кај луѓе кои страдаат од висок крвен притисок, артритис, трауми (физички или ментални), депресија, загриженост, срцеви проблеми, агресија, хиперактивност, несоница. Овој производ ги опушта напнатите мускули, го опушта мозокот без да создаде зависност и, се разбира, без несакани ефекти. Корисен е при состојби на замор и истегнати мускули. Ако се среќавате со стресот во секојдневниот живот, внесете го во исхраната овој додаток на храна за да го заштитите својот организам од сите болести кои се јавуваат како резултат на стресното живеење.

Билки за Поддршка на стресот: Поддршката на стресот е наполно природна формулација на билки без дополнителни хемикалии. Состојките често биле користени во ајурведскиот медицински систем без несакани ефекти, уште од 5000 години п.н.е.

Начин на употреба
Се зема 1 или 2 капсули двапати на ден 30 минути по јадење

Состојки:

Бр. Индиско име Ботаничко име Користени делови Количина
1 Ашваганда Withania somnifera корен 300 гм
2 Тагар Valeriana wallichii корен 100 гм
3 Брахми Bacopa monnieri целосно 100 гм
4 Јатаманси Nordostachyes jatamansi целосно 100 гм

Билки за Поддршка на стресот:

Поддршката на стресот е наполно природна формулација на билки без дополнителни хемикалии.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “STRESS SUPPORT”