MEMORY SUPPORT

950.00 ден

Овој продукт ги има своите корења во Ајурведата, индискиот древен здравствен систем на билки, според кој балансот на трите енергии Вата, Пита и Кафа (кинетичката, термалната и потенцијалната енергија) во телото е состојба ослободена од болести, додека нивната нерамнотежа предизвикува болести. Нерамнотежата на Вата, Пита и Кафа придонесува намалено сеќавање, слаба концентрација, стрес и напнатост. Билките во овој продукт дејствуваат синергетски за да ги контролираат Вата, Пита и Ката, што помага во подобрувањето на сеќавањето и концентрацијата.

Овој продукт ги има своите корења во Ајурведата, индискиот древен здравствен систем на билки, според кој балансот на трите енергии Вата, Пита и Кафа (кинетичката, термалната и потенцијалната енергија) во телото е состојба ослободена од болести, додека нивната нерамнотежа предизвикува болести. Нерамнотежата на Вата, Пита и Кафа придонесува намалено сеќавање, слаба концентрација, стрес и напнатост. Билките во овој продукт дејствуваат синергетски за да ги контролираат Вата, Пита и Ката, што помага во подобрувањето на сеќавањето и концентрацијата.

Начин на употреба
Се зема 1 или 2 капсули двапати на ден 30 минути по јадење

Бр. Индиско име Ботаничко име Користени делови Количина
1 Брахми Bacopa monnieri целосно 200 гм
2 Шилаит Vacha Acorus calamus корен 200 гм
3 Шанкпушпи Convolvulus pluricaulis целосно 100 гм
4 Ликорице Glycerrhiza glabra корен 50 гм
5 Гилој Tinospora cordifolia стебло 50 гм
 не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “MEMORY SUPPORT”