KAANCHNAAR GUGGUL

950.00 ден

Качнар Гуггул е традиционална Ајурведска формулација која се користи за отстранување на влажноста, и ја зајакнува Кафа енергијата. Кога ќе се измеша со Трифала, трикату и Гуггул станува моќен детосификатор кој ја отстранува високот на Кафа од организмот и од ткивата

Категории: ,

Начин на употреба 2-4 таблети, два пати на ден, по јадење, со обична вода.

Бр. Индиско име Ботаничко име Количина
1 Kachnaar Bark Bauhinea variegata 20
2 Triphala- i.e Amla, Haritaki, Bhibhitaki Emblica officinalis, Terminalia chebula, Terminalia bellerica 24
3 Trikatu – i.e. Ginger, Black Pepper, Pippali Zingiber officinale, Solanum nigrum, Piper longum 12
4 Varun Bark Crataeva nurvala 4
5 Elaichi -Small Cardamom Elettaria cardomom 1
6 Dalchini Cinnamoum zeylanica 1
7 Tejpatra Cinnamon zeylanica leaves 1
8 Shudh Guggul Commiphora mukul 63

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Производителот препорачува овој продуктда го земаат лица кои имаат авто-имуни нарушувања, лошо варење, реуматоиден артритис, пореметен метаболизам на маснотии, протеини и јаглено хидрати.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “KAANCHNAAR GUGGUL”