FEMALE SUPPORT

950.00 ден

Благотворно влијае на женските репродуктивни органи и го регулира менструалниот циклус.

Овој продукт кој се користи како додаток во исхраната ги има корените во Ајурведа, древниот индиски систем од билки. Според Ајурведата, рамнотежата на трите енергии – Вата, Пита и Кафа (кинетичката, термалната и потенцијалната) во телото е состојба ослободена од болести, додека нивната нерамнотежа предизвикува болести. Билките во овој продукт дејствуваат синергетски за да ги контролираат нарушените Вата и Пита. Според Ајурведата, нарушената Вата предизвикува тешко крвавење, жешки млазови и иритација.

Благотворно влијае на женските репродуктивни органи и го регулира менструалниот циклус.

Начин на употреба
Се зема 1 или 2 капсули двапати на ден 30 минути по јадење

Бр. Индиско име Ботаничко име Користени делови Количина
1 Ашок Saraca indica кора 200 гм
2 Лодра Azadiracha indica кора 150 гм
3 Шатавари Albezzia lebbock корен 150 гм

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “FEMALE SUPPORT”