Varunadi Vati

950.00 ден

Овој производ е чиста билна комбинација која можат да ја користат лица кои страдаат од бубрежни проблеми односно лица кои имаат камен во бубрег, опструкции на уринарниот трак.

Во Индиската митологија Varun е богот на водата, па така и овој производ го добива своето име. Varunadi Vati е чиста билна комбинација која можат да ја користат лица кои страдаат од бубрежни проблеми односно лица кои имаат камен во бубрег, опструкции на уринарниот трак. Овој производ е 100% природен и нема никакви несакани последици од неговото земање. Билките кои се користат во овој производ се споменати во древните текстови на Charaka Samhita 3000 г.п.н.е и истете се користат за истата намена и денеска.

Начин на употреба: 2 таблети двапати на ден 30 мин по доручек и по вечера

Состав:

Ред.Бр Латинско име Индиско име
1 Boerhavia Diffusa Punarnava
2 Crataeva nurvala Varun
3 Tribulus terrestris Gokshur
4 Commiphora mukul Shuddha Guggulu

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “Varunadi Vati”