RENCURE

950.00 ден

1. Помага за здравјето и нормалното функционирање на уринарниот систем.
2. Го поддржува здравјето на репродуктивниот систем.
3. Помага во оддржување на каналите од бубрезите.

Овој производ ги има своите корени во Ајурведата – древниот здравствен систем на Индија. Според Ајурведата, рамнотежата на три енергии во телото – Вата, Питта и Кафа (кинетичка, термална и потенцијална енергија) во телото е состојба без болести, додека нивната нерамнотежа доведува до болести. Билките во оваа формула заеднички делуваат и ги контролираат нарушените Вата, Питта и Кафа. Овие три енергии на телото при нарушување предизвикуваат пореметување на работата на органите и насобирање на токсини, како и откажување на бубрезите. Билките ја одржуваат рамнотежата на овие енергии и помагаат во функционирањето на бубрезите.

1. Помага за здравјето и нормалното функционирање на уринарниот систем.
2. Го поддржува здравјето на репродуктивниот систем.
3. Помага во оддржување на каналите од бубрезите.

Начин на употреба
Се зема 1 или 2 капсули двапати на ден 30 минути по јадење

Состав:

Бр. Индиско име Ботаничко име Количина
1 Пунарнава Boerrhavia diffusa 250 мг
2 Варун Craeteva nurvala 200 гм
3 Каасни Chicorium intybus 150 гм

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “RENCURE”