TRIBULUS

950.00 ден

1. Помага за здравјето и нормалното функционирање на уринарниот систем.
2. Го подржува здравјето на репродуктивниот систем.

1. Помага за здравјето и нормалното функционирање на уринарниот систем.
2. Го подржува здравјето на репродуктивниот систем.

Начин на употреба
Се зема 1 или 2 капсули двапати на ден 30 минути по јадење

Бр. Латинско име Индиско име Количина
1 Tribulus terrestris Gokshura 500 мг

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “TRIBULUS”