VARA CHURNA

950.00 ден

1. Помага во одржувањена работата на дигестивниот систем и помага во одржување на дигестивниот систем слободен од паразити.
2. Помага во балансирање на дигестивните гасови и се користи за редовно природно празнење на организмот.
3. Содржи големо количество на природни антиоксиданти и помага во зајакнување на имунитетот на организмот.

Vara Churna е мешавина на најпознатите ајурведски билки и тоа харитаки, бибитаки и амалаки. Познати се и како миробаланси. Билките во комбинација се корисни при лекувањето на повеќекратни проблеми, зашто ги отстрануваат насобраните токсини во телото. Билки во Vara Churna: Vara Churna е наполно природна растителна формула без хемиски додатоци. Состојките се често користени во ајурведскиот систем на медицина без никакви несакани ефекти, уште во 5000 год. п. н. е.

1. Помага во одржувањена работата на дигестивниот систем и помага во одржување на дигестивниот систем слободен од паразити.
2. Помага во балансирање на дигестивните гасови и се користи за редовно природно празнење на организмот.
3. Содржи големо количество на природни антиоксиданти и помага во зајакнување на имунитетот на организмот.

Начин на употреба: 2 пати на ден по 2 капсули 30 мин пред доручек и пред вечера

бр Користени билки Англиско име Латинско име Количина
1 Харитаки Чебуличен миробалан Terminalia chebula 33,33 мг
2 Бибитаки Белеричен миробалан Terminalia bellerica 33,33 мг
3 Амалаки Индиски гусебери Emblica officinalis 33,33 мг

 

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “VARA CHURNA”