KARELA

950.00 ден

Горчлива тиква или добро позната како Карела во Индиската литература. Овој производ е 100% природен и се препорачува да го земаат луѓе кои иммат проблем со дијабетес а посебно кај луѓе кои се не-инсулински зависни. Древната Индиска медицина Ајурведа ја користела Карелата за на природен начин да ги контролира несаканите последици од шеќерот.

Карела е многу богата со природен витамин А и С.

Исто така се препорачува да ја користат луѓе кои имаат инфекции, канцер, псоријаза, леукемија и намален имунитетот.

Горчлива тиква или добро позната како Карела во Индиската литература. Овој производ е 100% природен и се препорачува да го земаат луѓе кои иммат проблем со дијабетес а посебно кај луѓе кои се не-инсулински зависни. Древната Индиска медицина Ајурведа ја користела Карелата за на природен начин да ги контролира несаканите последици од шеќерот.

Карела е многу богата со природен витамин А и С.

Исто така се препорачува да ја користат луѓе кои имаат инфекции, канцер, псоријаза, леукемија и намален имунитетот.

Начин на употреба: 2 пати на ден по 2 капсули 30 мин пред доручек и пред вечера

Бр. Индиско име Ботаничко име Количина
1. Karela Momordica charantia 500 мг

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “KARELA”