DIA-BETA PLUS

950.00 ден

Рамнотежата на трите енергии: Вата, Пита и Кафа во телото е состојба ослободена од болести. Нерамнотежата на Вата и Кафа во Ајурведата се смета за главна причина за предизвикувањето на шеќерната болест.
Dia-beta plus е чиста билкина формулација без дополнителни хемикалии. Состојките често се користени (без несакани ефекти) во ајурведскиот медицински систем уште од 5000 година п.н.е.

 

Category:

Овој продукт ги има своите корени во Ајурведата, индискиот древен здравствен систем од билки, според кој рамнотежата на трите енергии: Вата, Пита и Кафа (кинетичката, термалната и потенцијалната енергија) во телото е состојба ослободена од болести. Спротивно на тоа, нарушената рамнотежа предизвикува болести. Нерамнотежата на Вата и Кафа во Ајурведата се смета за главна причина за предизвикувањето на шеќерната болест.
Dia-beta plus е чиста билкина формулација без дополнителни хемикалии. Состојките често се користени (без несакани ефекти) во ајурведскиот медицински систем уште од 5000 година п.н.е.

 

Начин на употреба: 1-2 капсули два пати на ден 30 мин по доручек и по вечера

Бр. Индиско име Ботаничко име Количина
1 Гурмаар Gymnema sylvestrae 200 мг
2 Карела Momordica charantia 200 мг
3 Саптранги Salacia oblonga 50 мг
4 Визаисаар Pterocarpus marsupium 50 мг
5 Ашваганда Withania somnifera 50 мг
6 Тулси Ocimum sanctum 50 мг

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “DIA-BETA PLUS”