GILOY

950.00 ден

Гилој капсулите се направени од чист хербален екстракт од Tinospora cordifolia. Според Ајурведа, опишано е како “амират” поради големиот број на бенифити кои ги чуствуваат луѓето кои ја користат оваа билка. Луѓето кои страдаат од  хронична треска, гихт, срцева слабост, проблеми со кожата, анемија, жолтица, лепра и сите типови на рак се препорачува овој производ да го внесат како дел од својата исхрана. Гилој  е 100% природен производ без никакви несакани последици.

Гилој капсулите се направени од чист хербален екстракт од Tinospora cordifolia. Според Ајурведа, опишано е како “амират” поради големиот број на бенифити кои ги чуствуваат луѓето кои ја користат оваа билка. Луѓето кои страдаат од  хронична треска, гихт, срцева слабост, проблеми со кожата, анемија, жолтица, лепра и сите типови на рак се препорачува овој производ да го внесат како дел од својата исхрана. Гилој  е 100% природен производ без никакви несакани последици.

 

Начин на употреба: 2 пати на ден по 2 капсули 30 мин по доручек и по вечера

Бр. Индиско име Латинско име Количина
1. Giloy Tinospora cordifolia 500 мг

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “GILOY”