GUGGUL

950.00 ден

Гугул е високоценета ботаничка билка која се употребува во Ајурведа.
Во класичните Ајурведски текстови, се објаснува употребливоста на оваа билка за третирање на прекумерна тежина и други нарушувања поврзани со дебелина, вклучувајќи ги и покриените и опструктивни канали.

Гугул е високоценета ботаничка билка која се употребува во Ајурведа.
Во класичните Ајурведски текстови, се објаснува употребливоста на оваа билка за третирање на прекумерна тежина и други нарушувања поврзани со дебелина, вклучувајќи ги и покриените и опструктивни канали.

Начин на употреба: 2 пати на ден по 2 капсули 30 мин пред доручек и пред вечера

Бр. Индиско име Ботаничко име Количина
1. Guggul Commiphora mukul 500 мг

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Производителот препорачува: Овој производ се препорачува за висок холестерол и хипертензија во комбинација со Арјун теа.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “GUGGUL”