CURCUMIN

950.00 ден

Curcuma longa е растение кое личи на ѓумбирот и било употребувано во aјурведската наука за здравјето на човекот со векови наназад. Но, во последните неколку години невообичаените особини на curcumin-от научно се докажаа во борбата против ракот.

Curcuma longa е растение кое личи на ѓумбирот и било употребувано во aјурведската наука за здравјето на човекот со векови наназад. Но, во последните неколку години невообичаените особини на curcumin-от научно се докажаа во борбата против ракот. Замислете една толку умна природна супстанција што може да разликува клетка од рак и нормална клетка и да не дозволува нивно “мешање” и развивање. Сето тоа може да овозможи ДНК да си “отиде” од смртните дози на радијација, практично недопрена.
Начин на употреба 
Се зема 1 или 2 капсули двапати на ден 30 минути по јадење

Состав:

Бр. Индиско име Ботаничко име Количина
1. Curcumin Curcuma longa 500 мг

не треба да се надминува препорачаната доза.

овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна

производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “CURCUMIN”