BOSWELIA CURCUMIN

950.00 ден

Овој производ на Планет Ајурведа се еден од најефикасните комбинации на анти-воспалителни билки. Тоа е 100% природен производ кој е многу моќен и се препорачува да го конзумираат лица кои страдаат од артритис и имаат болки во зглобовите.

Овој производ на Планет Ајурведа се еден од најефикасните комбинации на анти-воспалителни билки. Тоа е 100% природен производ кој е многу моќен и се препорачува да го конзумираат лица кои страдаат од артритис и имаат болки во зглобовите.

Начин на употреба 
Се зема 1 или 2 капсули двапати на ден 30 минути по јадење

Состав:

Бр. Индиско име Ботаничко име Количина
1. Shallaki Boswellia serrata 250mg
2. Curcumin curcuma longa 250mg

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “BOSWELIA CURCUMIN”