KUMARI SAAR

1,200.00 ден

Кумари саар препорачано е да го користат луѓе кои имаат проблеми со  воспаленија, бактериски, вирусни и габични инфекции, проблеми со дигестивниот тракт, кожата, високо ниво на шеќер во крвта, киселини и чиреви. Овој сок како додаток на исхрана при состојба на хроничен замор и прерано опаѓање и белеење на косата.

Кумари саар e 100% природен производ без апсолутно никакви хемикалии, додатоци, бои и не создаваат никакви несакани ефекти. Овој производ е чист сок од Алое вера кој ги балансира трите енергии во телото Вата, Пита и Кафа.

Кумари саар препорачано е да го користат луѓе кои имаат проблеми со  воспаленија, бактериски, вирусни и габични инфекции, проблеми со дигестивниот тракт, кожата, високо ниво на шеќер во крвта, киселини и чиреви. Овој сок како додаток на исхрана при состојба на хроничен замор и прерано опаѓање и белеење на косата.

Дозирање:

Кумари саар би требало да се консумира два пати дневно, 20мл наутро и навечер со исто количество вода пред оброк.

Бр. Интернационално име Индиско име Делови Количина
1 Алое Вере Kumari Екстракт од лист 99.5%
2 Дозволени конзерванси 0.50%

Препораки од производителот: Користете го редовно, според Вашите потреби, во комбинација со сите други производи за побрзи и подобри резултати.

Оцена на потрошувачите

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Нема коментари

Биди прв да коментира на “KUMARI SAAR”