АЈУРВЕДА ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија која се занимава со увоз и продажба на додатоци во исхрана кои се базирани на древната индиска медицина Ајурведа. Како секоја мала компанија со големи соништа ни требаше цели четри години додека го направиме вториот, а воедно и најтешкиот чекор за развој на Ајурведа во Македонија, да донесема Ајурведски специјалисти и да отвориме центар за Ајурведски масажи и тремани. За жал во овој момент немаме постојан доктор во Планет Ајурведа Центарот но за среќа најдобриот Ајурведски доктор Др. Викрам Чаухан доаѓа во Македонија секои четврти месец и врши Ајурведски консултации. Денеска можеме да се пофалиме со безброј успеси при најразлични хронични и акутни заболувања. Нашата мисија е да создадеме Ајурведски центар кој ќе ги нуди потполно истите услуги како да сте во Индија, а со тоа ќе биде и единствен на балканот и пошироко каде ќе се изведуваат сите Ајурведски процедури. Имаме над 40 различни продукти кои се користат како додатоци во исхраната.

 


Print Friendly, PDF & Email

Остави коментар