Гостување на д-р Викрам на телевизија Сител

Гостување на д-р Викрам во Наша ТВ

Вовед во Ајурведата

Вовед во Ајурведата, втор дел.

Исфрлете ги токсините со Ајурведа

Ајурведски третмани во Македонија

Канцер на црниот дроб

Карцином

Ревматичен Артритис

Решение за Гихтот

Решение за Гихтот, втор дел.

Природно решение за Стресот

Центар за Ајурведа во Македонија

Print Friendly, PDF & Email