Ayurveda :: Home

Корегирајте ја функцијата
на Вашите бубрези

ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД КАМЕНОТ ВО БУБРЕГ И КОРЕГИРАЈТЕ ЈА НЕГОВАТА НАРУШЕНА ФУНКЦИЈА НА 100% ПРИРОДЕН НАЧИН СО УНИКАТЕН МИКС ОД БИЛКИ ОД ИНДИЈА.

Повеќе »

Kishore Guggul и
кажете збогум на гихтот

Ова е најефикасен производ за гихт, кожни болести како акни, егземи, при болни состојби на зглобовите итн. Содржи природни билки за прочистување на крвта како Трипхала и Гилој. Трипхала се покажа како најдобар природен додаток за детоксикација. Ги отстранува токсините од крвта и затоа се употребува за сите...

Повеќе »

Stress Support
помалку стрес
за подобар живот

Овој производ е корисен во стресна состојба и во комбинација со други хербални производи, како кај луѓе кои страдаат од висок крвен притисок, артритис, трауми (физички или ментални), депресија, загриженост, срцеви проблеми. Овој производ ги опушта...

Повеќе »

Brhami за подобро
помнење

Капсули со Брахми – 100% вегетаријански и природни. Содржат екстракт, а не прав, од билката Бацопа монниери. Многу компании со прав од билката полнат желатински капсули. Ние користиме хербален екстракт од Бацопа монниери во вегетаријански капсули. Тоа го прави нашиот производ малку поскап, но многу ефикасен. Затоа не е попусто трошење туку вистинска вредност за вашите пари. Брахми традиционално се користи во Индија заради своите својства кои ја подобруваат меморијата. Билката се користи кај вообичаената заборавливост поради стресниот начин на живот... 

Повеќе »

Камен во бубрег (Мутракричантак)

Овој производ е корисен за лицa кои страдаат од проблеми со уринарниот трек. Доколку сте склони кон формирање на камен во бубрезите или пак доколку страдате од ваков вид на проблем препаратот Мутракричантак Чурна е тоа што Вам ви треба. Овој препарат ќе Ви помогне при исфрлање на каменот и ќе Ви помогне тоа да го направите безболно...

Зошто да изберете Ајурведска масажа?

Класичните Ајурведски масажи(Pancha karma) биле создадени за високата класа во Индија за подолг и поздрав живот, а воедно и да ги отстранат сите физички нечистотии, подигнување на свеста и отстранување на деструктивното мислење и однесување.

ПОДДРШКА ПРИ СТРЕС

Овој производ е корисен за лицa кои се во стресна состојба како и кај луѓе кои страдаат од висок крвен притисок, артритис, трауми (физички или ментални),депресија,несоница,загриженост, срцеви проблеми. Овој производ ги опушта напнатите мускули, го опушта мозокот без да создаде зависност ...

Соработници

Доша Калкулатор